Kindertolk® en Coaching voor Ouders

Gelukkige ouders, gelukkige kinderen

 

Je wil dat het goed gaat met je kind.

Je wil handvatten om beter om te kunnen gaan met het gedrag van je kind. Gedrag dat ook iets in jou triggert, maar je niet goed kunt plaatsen.  Wanneer je geraakt wordt in de opvoeding door ‘lastig’ gedrag, spiegelt je kind je iets dat (nog) onbewust in jouw leven speelt. Kinderen zijn als een spiegel voor hun ouders. Ze voelen hun stemming en emoties en wat zij met zich meedragen. Je kind wil dat jij gelukkig bent en dat alle delen van jou er mogen zijn.

Ik vertaal het gedrag van jouw kind dat jou raakt en begeleid je door het veranderingsproces dat hierdoor op gang komt. Zodat jij voor jezelf zorgt en meer ontspannen kunt opvoeden. Zó worden ouder en kind beiden geholpen.

Het gaat hierbij nooit om schuld, het niet goed gedaan hebben voor je kind. Je mag accepteren dat je gedaan hebt wat binnen je mogelijkheden lag, anders had je het wel anders gedaan. Als coach wil ik je als ouder vertrouwen meegeven. Zonder fouten is er geen ontwikkeling, zonder problemen is er geen oplossing. 

Wanneer ga je naar een kindertolk:

  • Je kind zit niet lekker in zijn vel, is onzeker, angstig, gevoelig, veel ziek, wordt gepest, eten is een strijd, heeft boze buien, zindelijkheidsproblemen of slaapproblemen.

Voordelen van een traject met een kindertolk:

  • Je kind hoeft niet aanwezig te zijn om toch geholpen te worden
  • Zowel jij als je kind profiteert van het kindertolktraject
  • Het is geschikt voor kinderen alle leeftijden
  • Kortdurend met vaak langdurige resultaten

Wil je graag meer weten of overleggen of een kindertolk ook iets voor jou is, klik dan hier voor een gratis kennismakingsgesprek.