Ervaringen

-Moeder, kind 5 jaar

Ik heb het kindertolktraject als prettig ervaren. Muriel biedt een luisterend oor, vraagt goed door, waardoor je bewuster op je eigen handelen gaat nadenken en reflecteren. Ik vond de proces oefeningen zeer prettig en raak. Muriel heeft een prettige rustige stem en ze geeft je een vertrouwd gevoel.

-Vader, kind 14 jaar

Ik kwam bij mij Muriel terecht door wat strubbelingen met onze dochter. Vanaf het begin af aan zette Muriel een fijne en open sfeer neer. Na dat ik mijn verhaal had verteld, kwam Muriel met concrete voorbeelden die mij lieten inzien dat het gedrag wat onze dochter liet zien, een spiegel is naar mijn eigen gedrag. Door hiermee rekening te houden is de relatie tussen ons verbeterd.

-Leerkracht groep 5

Muriel is een ontzettend begaan persoon dat je begeleid in jouw proces. Ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en doordat ze uitlegt wat er allemaal gaat gebeuren, kom je niet voor verrassingen te staan. Haar kundigheid en beheersing van het vak stralen van haar af. Daarnaast maakt haar liefde voor het vak het mogelijk dat je je volledig kunt openstellen. Bedankt Muriel, ik ontzettend veel aan onze sessies gehad!

-Leerkracht groep 6

De gesprekken met Muriël hebben mij een goed inzicht gegeven in wat er tussen mij en een kind gebeurt. Door dit verder uit te werken, ben ik echt een stap verder gekomen en is de relatie tussen mijn leerling en mij een stuk verbetert. Muriël werkt liefdevol en duidelijk. Ze geeft je ruimte voor je eigen gevoel en waarneming en begeleidt je ondertussen rustig door het proces.